Catering bedrijven

Catering bedrijven

catering bedrijven

Mag het wat meer zijn?

Aramark biedt full service catering voor bedrijven. Wij optimaliseren uw bedrijfsprocessen en perfectioneren uw bedrijfsrestaurant. Daarbij bespaart u tijd en kosten. Kortom, u krijgt meer kwaliteit voor minder geld.

’s Middags gezond bijtanken

Wij bieden u brainfood voor uw werking, volledig volgens uw wensen: kleine snacks tussendoor, een stevige lunch of excellente gastronomische gerechten. Steeds verse maaltijden, een ontspannen sfeer, vriendelijke bediening en de nieuwste keukentrends. Want wie zich goed voelt, presteert beter: een gezonde lunch motiveert en stimuleert uw werknemers. Hebt u al trek?

Kwaliteit

Houdt u van kwaliteit? Wij ook! Kwaliteit is de basis van gastronomie waar men enthousiast van wordt. Onze visie op kwaliteit heeft een ambitieus doel: de kosten van bedrijfsrestauratie verlagen. Met innovatieve foodconcepten, kostenbesparende systemen en een grote betrokkenheid bij onze gasten, laten wij een frisse wind door uw bedrijfsrestaurant waaien!

Aramark hecht ook veel belang aan de context. Hiervoor heeft de onderneming praktijkervaren mensen in huis, die zowel zorgen voor gevarieerde menu’s, als voor het beheer van de kosten.

Wat u uw klanten of personeel ook wenst aan te bieden (cafetaria met snacks, selfservice, restaurant met bediening, directierestaurant of zelfs specifiekere formules, zoals de overname van uw cateringpersoneel), Aramark kan steeds nauwgezet aan al uw structurele en budgettaire eisen voldoen.

Professionalisme

Aramark vult alle technische details in: zowel de naleving van kwaliteitsnormen, als het kosten- en personeelsbeheer. Dankzij hun informaticaopleiding, kunnen onze Client Account Managers de standaardprocedures en -methodes van de Aramark Food and Support Services Group perfect aanpassen aan de situatie van de klant. Op basis van die opleiding kunnen zij onmiddellijk alle operationele beslissingen nemen binnen die domeinen waarvoor ze verantwoordelijk zijn. Zij bieden hulp en verstrekken advies in elke projectfase, van het inrichtingsconcept van het restaurant tot de uitwerking van een voedingsprogramma.

VIP en gastenservice

Bijzondere gasten vragen om een bijzondere behandeling. Wij komen tegemoet aan hun hoge eisen dankzij onze professionele service en excellente gastronomische gerechten. Neem even contact op en vraag naar onze service voor catering bedrijven.

Evenementen

Er zijn veel redenen tot bedrijfsfeesten. Maak van uw festiviteit een heuse belevenis. Met creatieve concepten, culinaire hoogtepunten en gemotiveerde medewerkers ensceneert Aramark het perfecte kader voor uw grote en kleine feesten. Een echte evenements catering voor bedrijven.

Contacteer ons voor meer informatie over ‘Catering bedrijven’ !