Catering woon- en zorgcentra

Catering woon- en zorgcentra

catering woon- en zorgcentra

Als wereldberoemd dienstverlenend bedrijf garandeert Aramark een kwaliteitsvolle catering woon- en zorgcentra. In deze sector zijn de wensen van de bewoners en de verwachtingen van de bezoekers en het personeel nog belangrijker.

Kwaliteit

Het bereiden van kwaliteitsvolle maaltijden is voor Aramark topprioriteit. Een gezonde en aangepaste voeding heeft een weldadige invloed op het lichamelijk en geestelijk welzijn van de bewoners van deze gespecialiseerde instellingen.

Aramark biedt haar klanten een brede waaier van bereide maaltijden en menu’s, rekening houdend met ieders smaak. Want elke bewoner is voor ons uniek en de maaltijd moet voor iedereen een aangenaam moment zijn.

Dagelijks zetten wij ons in voor de juiste opvolging van de voedingsvoorschriften, met oog voor de constante kwaliteit van de maaltijden en een strikt naleven van de eettijden.

Flexibiliteit

Aramark vult alle eisen en wensen van haar klanten moeiteloos in, ook op het vlak van ontspanning. Zo kunnen de instellingen Aramark evengoed inschakelen voor het organiseren van verjaardagsdiners, recreatieve namiddagen, animaties, tombola’s,…

Professionalisme

Aramark heeft een speciale dieetafdeling opgericht voor de correcte opvolging van de voedingsprogramma’s. Deze dienst staat samen met de chef-beheerder in voor de voortdurende controle en het naleven van het dieetconcept en de voedingsreglementen. Onze professionele medewerkers volgen nauwgezet de aanbevelingen van het medische korps op, zodat de bewoners van een uitgebalanceerd dieet kunnen genieten, afgestemd op hun gezondheidstoestand, leeftijd en voorkeur.

Bovendien heeft Aramark geïnvesteerd in de ontwikkeling van gepaste software voor het opmaken van voedingsprogramma’s die specifiek gericht zijn op de zorgsector. Het resultaat hiervan is Aradis.