Catering ziekenhuizen

Catering ziekenhuizen

catering ziekenhuis

Catering in ziekenhuizen is meestal zeer specifiek; meerdere factoren spelen een belangrijke rol, zoals de unieke situatie van elke patiënt, en zijn psychologische toestand. Daarnaast zijn een onberispelijke kwaliteitswaarborg en een strikte budgettaire controle al even primordiaal.

Kwaliteitsvolle patiëntenverzorging

Aramark is er zich van bewust dat de maaltijden een belangrijke activiteit zijn tijdens het ziekenhuisverblijf en het herstelproces van de patiënt. Een optimaal catering ziekenhuizen is daarom even noodzakelijk als de aandacht voor detail, zoals de presentatie van de maaltijd en de versiering van de schotels.

Verstandige budgetcontrole

Om dit soort activiteiten succesvol te beheren, is een optimalisering van de productiviteit onmisbaar. Aramark observeert, analyseert en biedt de gepaste oplossingen. Personeelsbeheer, menuplanning, een overzichtelijke structuur en het voortdurend streven naar lagere structurele kosten zijn essentiële voorwaarden om een perfecte kwaliteit te bekomen.

Een duidelijke boekhoudkundige visie en een toegespitste software

Aramark kan – op basis van een doeltreffende boekhoudkundige analyse – aan haar klanten duidelijke operationele rapporten voorleggen.

Bovendien heeft Aramark geïnvesteerd in de ontwikkeling van gepaste software voor het opmaken van voedingsprogramma’s die specifiek gericht zijn op de ziekenhuissector. Het resultaat hiervan is Aradis.

Dankzij Aradis worden zowel de dagelijkse organisatie als de administratie beter beheerd via o.a. individuele fiches, productiekaarten, distributielijsten voor de maaltijden, …

Contacteer ons voor meer informatie over ‘Catering ziekenhuizen’ !