Het milieu, onze verantwoordelijkheid

Aramark verbindt zich ertoe om in zijn dagelijkse activiteiten respect te hebben voor het milieu

Als een van 's werelds grootste dienstverlenende ondernemingen streeft Aramark ernaar om op een verantwoorde wijze met het milieu om te gaan. Wij streven niet alleen naar een strikte naleving van de wetten en richtlijnen in verband met het milieu, maar willen ook onze ecologische prestaties almaar verbeteren om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

 

Klik hier om ons mileubeleid te downloaden.

Duurzaamheid

Er is voor elk bedrijf een rol weggelegd op het gebied van milieubescherming en dus ook voor Aramark!

Wij zijn wereldwijd actief en komen dagelijks in contact met miljoenen mensen. Wij doen hen één belofte: wij verbeteren de plaats waar zij werken, leren, herstellen en spelen! Wij werken dus praktische oplossingen uit om onze werknemers en klanten te helpen hun ecologische voetafdruk in onze activiteiten en gemeenschappen zo klein mogelijk te houden. Door samen aan die doelstelling te werken, creëerden wij via de onderneming een platform voor duurzaamheid van het milieu dat focust op verantwoor aankopen, efficiënte activiteiten, minder afval en vlootbeheer. 

Dankzij onze inspanningen toonden wij ons grootste respect voor het milieu en onze verbintenis door onze eigen milieupraktijken voortdurend te verbeteren, door duizenden mensen over de hele wereld deskundige en praktische oplossingen aan te reiken.