Een droom wordt werkelijkheid! Aramark maakt het verschil

Uitmuntendheid en innovatie. Dat heeft ons team u elke dag te bieden. Lees hier hoe wij u een unieke ervaring bezorgen.

Dankzij onze catering en vending diensten maken wij er een erezaak van om de levens van miljoenen mensen over heel de wereld te verrijken en te inspireren. Elke dag zoeken we nieuwe manieren om ons te verbeteren via ons engagement en onze passie voor de dienstverlening aan de klant.

De innovatie, geïnspireerd door onze klanten

Hoe beter we onze klanten kennen, hoe beter we uitmuntende ervaringen kunnen ontwikkelen. Zowel voor de catering als voor de vending diensten, bieden onze programma's ons de mogelijkheid om de wensen en behoeften van onze klanten te begrijpen. 

Op basis van deze gegevens ondernemen onze medewerkers actie. Ze combineren hun waarnemingen met hun creativiteit om nieuwigheden voor te stellen. In ieder geval helpen onze innovaties om ervaringen te creëren die een impact hebben.

Meer dan een uitmuntende service

Een ander belangrijk element van waar wij het verschil maken, is wat wij de uitmuntendheid van de service noemen.

Voor ons is de uitmuntendheid van de service niet enkel een prima service leveren aan de klanten. Dat betekent ook geteste praktijken en processen gebruiken om ons ervan te vergewissen dat we elke dag, ongeacht waar, goed werk leveren. 

Dat betekent ook het perfecte evenwicht vinden tussen de continuïteit van de service en de evolutie van de behoeften van de klanten en openstaan voor de continue cirkel van de innovatie. De processen zijn belangrijk, maar niet in marmer gebeiteld.

Wij houden nooit op om nieuwe manieren te zoeken om ons beroep uit te oefenen en het leven van onze klanten elke dag op een positieve manier te beïnvloeden.

Het zijn onze medewerkers die echt het verschil maken

Onze inzet voor de aanwerving, de opleiding en de beloning van de juiste mensen laat ons toe om ervoor te zorgen dat onze medewerkers meer zijn dan mensen die hard werken. Het zijn Stars van de service en dat betekent dat we erop kunnen rekenen dat ze elke dag het beste van zichzelf geven.

Wij weten dan onze werknemers het gezicht van ons bedrijf zijn. Dat is de reden waarom de 270.000 Stars continu toegang krijgen tot professionele ontwikkeling en aangepaste opleidingen.

Wanneer u bij Aramark werkt, kunt u er zeker van zijn dat u samenwerkt met de juiste mensen, met de beste competenties en de juiste attitude. Dat is evenzeer van toepassing op de strategische expertise, op de operationele uitmuntendheid of gewoonweg op de bediening van uw ochtendkoffie. Dat is ons engagement naar u toe, als vertrouwenspartner en Stars van de service. Dat is de manier waarop wij ons beroep uitoefenen.

Success Story

Success Story

Success Story

Technologie ten dienste van de klant