Cookie Preferences

COVID-19: Onze antwoorden en middelen

Ontdek de acties genomen om de spreiding van het coronavirus (COVID-19) te belemmeren.

BRUSSEL, BE (20 maart 2020) - Schouder aan schouder staan we samen (met 2m afstand)

De huidige situatie als gevolg van de Corona-pandemie is zeer ernstig en we nemen deze dan ook zeer serieus.

Bij Aramark zijn we ons er altijd van bewust geweest dat de kracht van een organisatie of een team zich vooral toont in bijzonder moeilijke situaties. We hebben echter nooit durven dromen dat onze kracht op deze manier zou getest worden.

De veiligheid en gezondheid van onze klanten, gebruikers en collega's staat altijd voorop bij al onze overwegingen.  Ons crisisteam komt wekelijks bij elkaar en beslist op basis van de laatste informatie over de noodzakelijke maatregelen. Tussentijds worden de leden van dit crisisteam steeds op de hoogte gebracht van de laatste relevante informatie en de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Dit alles met de bedoeling onze medewerkers, klanten en gebruikers de juiste informatie en ondersteuning te kunnen bieden.

In dergelijke periode van crisis bewijzen onze mensen in de diverse diensten hun waarde. Wij passen allemaal alle maatregelen toe op het gebied van hygiëne en meer bepaalt de corona virus covid 19 preventie en dit op een consistente, gedisciplineerde en professionele manier.

Mensen staan centraal, dus het is voor ons van het grootste belang om onze goed opgeleide en gemotiveerde collega’s aan boord te houden. We doen alles wat mogelijk is en onderzoeken alle initiatieven om de impact van deze crisis op onze medewerkers en onze organisatie zo klein mogelijk te houden.

Onze dank, respect en waardering gaat uit naar iedereen bij ARAMARK die elke dag deze uitdaging aangaat. We denken daarbij aan onze mensen in de keukens op het terrein in de diverse uitbatingen en onderweg naar klanten om hen toch nog de best mogelijke dienstverlening aan te bieden. Onze solidariteit als team is onvergelijkbaar, iedereen groeit boven zichzelf uit en toont betrokkenheid.

Een aantal van onze klanten hebben hun bedrijfsactiviteiten aanzienlijk verminderd of hebben deze op pauze gezet. Waar mogelijk handelen we flexibel en blijven we onze diensten aanbieden, ook onder deze moeilijke omstandigheden.

Lekker en gezond eten is en blijft belangrijk, vooral in een crisissituatie zoals we nu meemaken.

Samen staan we voor de vraag hoe we binnen de huidige drastische beperkingen toch nog een gepast aanbod kunnen aanbieden. Waar we de omvang van onze diensten moeten aanpassen aan de situatie, beslissen we dit in nauw overleg met onze klanten. Als partner staan we in deze moeilijke situatie meer dan ooit nabij al onze klanten.

We zijn er vast van overtuigd dat we de uitdagingen die de huidige situatie met zich brengt samen onder de knie zullen krijgen en dat we samen sterker uit deze crisis tevoorschijn zullen komen.

We zijn trots op onze medewerkers die blijk geven van hun engagement om onze klanten van dienst te zijn. In deze moeilijke omstandigheden staan we samen schouder aan schouder en zullen we samen overwinnen.

Zorg goed voor jezelf, je familie en je collega’s en blijf gezond!

Uw Aramark team