Cookie Preferences

COVID-19: Meer dan ooit betrokken.

De laatste weken waren niet simpel, maar onze helden zijn meer dan ooit toegewijd.

BRUSSEL, BE (10 April 2020) – Terwijl sommige activiteiten effe op pauze drukken, blijven honderden Aramark-medewerkers, onze helden, een waardevolle service leveren in ziekenhuizen, wooncentra en andere zorginstellingen.

Het is nu al bijna een maand dat deze helden zich hebben moeten aanpassen aan de huidige realiteit: de COVID-19 brengt namelijk wijzigingen in hun dagelijks routines. Bezorgde klanten moeten gerustgesteld worden, leveranciers moeten op een andere manier leveren en maaltijden moeten anders georganiseerd of geleverd worden. Natuurlijk werden de maatregelen inzake hygiëne ook verdubbeld. De keuken is nu eenmaal een werkplaats waar de hygiënische regels belangrijk zijn, maar meer dan ooit worden ze een prioriteit.

Gelukkig staan onze helden er niet alleen voor. Het is een team dat op elkaar kan rekenen. Iedereen doet zijn best en het is als een hecht team de levering van de maaltijden kunnen blijven garanderen. Ook de bedankingen die ze krijgen stimuleren ze meer dan ooit: brieven, tekeningen, kleine attenties en zelfs DJ-sets… Niets is te veel om deze helden die zich dagelijks inzetten voor continuïteitsgarantie te bedanken.

THANK YOU