Kwaliteit in alles wat we doen, dat is onze topprioriteit.

Kwaliteit is de verklaring voor ons wereldwijde succes.

De kwaliteit van onze dienstverlening komt dagelijks tot uiting in onze ingrediënten, onze producten, de selectie van onze leveranciers en de rekrutering en opleiding van onze medewerkers.

 

Klik hier om ons kwaliteitsbeleid te downloaden.

Voedselveiligheid

Voedselveiligheid

Al onze medewerkers dragen een grote verantwoordelijkheid op het gebied van kwaliteit en hygiƫne

Bovendien waarborgt Aramark die hoge servicekwaliteit dankzij: HACCP

HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) is een methode die grote gevaren voor de voedselveiligheid vaststelt, evalueert en onder controle houdt.

Aramark waarborgt die voedselveiligheid via:

• Een zelfcontrolesysteem

• De traceerbaarheid van leveranciers en keukens

• De invoering van periodieke controles in keukens door een onafhankelijke controle-instantie

• De invoering van periodieke microbiologische controles van voedingsmiddelen door een onafhankelijk laboratorium

• Opleidingen door het departement Kwaliteit en Preventie

• KWALITEITSNORMEN ISO 90001 en 14001

Gezondheid is de constante in onze menu's

Gezondheid is de constante in onze menu's

Onze prioriteit: onze klanten helpen om gezonder te eten

Bij Aramark serveren we wereldwijd ruim twee miljard per jaar en passen we ons aan de verschillende voedingsgewoonten en ieders smaak.

In België en Luxemburg serveren we 40.000 maaltijden per dag in verschillende sectoren die we een gezondheidsprogramma voorstellen:

• Caloriearme gerechten, vegetarische en veganistische menu's enz., met een duidelijke signalisatie, ook wat allergies betreft.

• Promoties om het belang van seizoensproducten en de biologische landbouw in de kijker te zetten.

Onze voedingsdeskundigen delen hun ervaring en advies met onze klanten om zo een gezonder leefpatroon aan te moedigen. Gezonde voedingsgewoonten kunnen worden aangeleerd en wij doen er alles aan om te sensibiliseren voor thema's als bestrijding van obesitas, een gematigd suiker- en zoutverbruik enz.