Cookie Preferences

Een aanbod op maat voor het welzijn van uw werknemers en uw onderneming

Kwaliteit, verscheidenheid en originaliteit voor uw bedrijfsrestaurant

Uw tevredenheid is onze prioriteit en daarvoor rekenen wij op:

 • Een aanbod op maat van uw behoeften en wensen

 • Een aanpak die uw werknemers uitnodigt om in hun eigen tempo een gezonder leven te leiden

 • Een voortdurende analyse van de evolutie van de verkoop om beter in te spelen op uw behoeften

 • Sterkere inzet van nieuwe technologieën om almaar minder papier te gebruiken

 • Een team van toegewijde grootkeukenspecialisten

Wij zorgen voor een totaal nieuwe ervaring op uw werkplaats dankzij:

 • Kwaliteitsvolle, gevarieerde en evenwichtige maaltijden

 • Een ruime waaier aan diensten (catering, traiteur, evenementen, VIP-catering ...)

 • Maandelijkse animatie om uw menu's extra pit te geven

 • Innoverende food- en signalisatieconcepten

 • Kwaliteitskoffie en een uitbreid en gezond aanbod van snacks in de automaten

 • Een professioneel beheer van de keuken, voorraden en automaten

Catering op maat

Catering op maat

Onze gepersonaliseerde concepten, aangepast aan de cultuur en werknemers van uw bedrijf.

Wij begrijpen dat elk bedrijf zijn eigen cultuur en doelstellingen heeft. En dat een aantrekkelijk bedrijfsrestaurant de fierheid en productiviteit van uw werknemers een boost kan geven en tegelijkertijd uw inkomsten verhoogt. Wij houden daar rekening mee in onze concepten, want de catering moet aangepast zijn aan uw bedrijf en werknemers.

De ideale oplossing


Wij bieden ook mobiele en modulaire formules, ongeacht de vorm en de grootte van uw bedrijfsrestaurant. Met onze flexibele oplossingen bieden wij de klant verse gerechten en snacks op maat.

Gezond bijtanken

Gezond bijtanken

Om een hele dag lang optimaal te presteren en gezonde voedingsgewoonten aan te kweken

Kleine snacks tussendoor, een stevige lunch of gastronomische gerechten… Al onze menu's worden op maat gemaakt, rekening houdend met de eisen en wensen van uw werknemers. Wij garanderen verse maaltijden, een ontspannen sfeer en een vriendelijke bediening. Wij weten dat een gezond werkklimaat de productiviteit stimuleert. Het maakt niet uit of u met een gezondheids- en welzijnsprogramma wilt starten of er al eentje hebt: wij kunnen samenwerken om u in uw opzet te doen slagen.

Culinaire innovatie

Culinaire innovatie

Wij bieden u een culinaire ervaring die al uw verwachtingen overtreft

Ons streven om uw werknemers te inspireren, houdt hen tevreden en gefocust op hun werk. Wij beseffen dat het eetpatroon voor iedereen anders is en dat een standaardoplossing niet werkt – wij nemen uw werknemers dus als uitgangspunt, van de plaats waar ze wonen tot wat hen motiveert, om zo de beste aanpak te vinden. Wij trachten elke dag innoverende concepten aan te reiken met gerechten die uit verse en lokale ingrediënten bestaan.

Kwaliteitsvolte ingrediënten


Wij zijn ervan overtuigd dat de beste maaltijden starten met de meest verse ingrediënten. Ons team geeft elke dag het beste van zichzelf om de allerbeste ingrediënten te vinden voor elk recept dat wij bereiden. Door minder proteïnen en meer verse kruiden en olijfolie te gebruiken, zijn onze maaltijden niet alleen lekker, maar ook gezond.

Kwaliteit

Kwaliteit

Houdt u van kwaliteit? Wij ook! Het is de basis van de gastronomie en onze prioriteit

Onze visie op kwaliteit heeft een ambitieus doel: de kosten van de bedrijfscatering verlagen. Met innovatieve foodconcepten, kostenbesparende systemen en een groot engagement voor onze klanten zorgen wij voor een frisse wind doorheen uw bedrijfsrestaurant!

Aramark hecht ook veel belang aan de context. Hiervoor kunnen wij rekenen op een ervaren team dat niet alleen zorgt voor de gevarieerde menu's maar ook voor het beheer van de kosten.

Wat u uw klanten of personeel ook wenst aan te bieden (cafetaria met snacks, selfservice, restaurant met bediening, directierestaurant ...), Aramark kan steeds nauwgezet aan al uw structurele en budgettaire eisen voldoen.

Professionele aanpak

Professionele aanpak

Dankzij onze jarenlange expertise op het vlak van catering is Aramark de ideale partner voor u

Aramark zorgt voor alle technische aspecten, gaande van de naleving van de kwaliteitsnormen tot het kosten- en personeelsbeheer. Dankzij hun informaticaopleiding kunnen onze District Managers de standaardprocedures en -methodes van de Aramark Food and Support Services Group perfect aanpassen aan de situatie van de klant. Zij kunnen onmiddellijk alle operationele beslissingen nemen binnen de werkgebieden waarvoor zij verantwoordelijk zijn. Zij bieden hulp en verstrekken advies in elke projectfase, van het inrichtingsconcept van het restaurant tot de uitwerking van het voedingsprogramma.