Kwaliteit, verscheidenheid en originaliteit voor uw bedrijfsrestaurant
Wij begrijpen dat elk bedrijf zijn eigen cultuur en doelstellingen heeft. En dat een aantrekkelijk bedrijfsrestaurant de fierheid en productiviteit van uw werknemers een boost kan geven en tegelijkertijd uw inkomsten verhoogt. Wij houden daar rekening mee in onze concepten, want de catering moet aangepast zijn aan uw bedrijf en werknemers.
Wij bieden ook mobiele en modulaire formules, ongeacht de vorm en de grootte van uw bedrijfsrestaurant. Met onze flexibele oplossingen bieden wij de klant verse gerechten en snacks op maat.
Kleine snacks tussendoor, een stevige lunch of gastronomische gerechten… Al onze menu's worden op maat gemaakt, rekening houdend met de eisen en wensen van uw werknemers. Wij garanderen verse maaltijden, een ontspannen sfeer en een vriendelijke bediening. Wij weten dat een gezond werkklimaat de productiviteit stimuleert. Het maakt niet uit of u met een gezondheids- en welzijnsprogramma wilt starten of er al eentje hebt: wij kunnen samenwerken om u in uw opzet te doen slagen.
Ons streven om uw werknemers te inspireren, houdt hen tevreden en gefocust op hun werk. Wij beseffen dat het eetpatroon voor iedereen anders is en dat een standaardoplossing niet werkt – wij nemen uw werknemers dus als uitgangspunt, van de plaats waar ze wonen tot wat hen motiveert, om zo de beste aanpak te vinden. Wij trachten elke dag innoverende concepten aan te reiken met gerechten die uit verse en lokale ingrediënten bestaan.
Wij zijn ervan overtuigd dat de beste maaltijden starten met de meest verse ingrediënten. Ons team geeft elke dag het beste van zichzelf om de allerbeste ingrediënten te vinden voor elk recept dat wij bereiden. Door minder proteïnen en meer verse kruiden en olijfolie te gebruiken, zijn onze maaltijden niet alleen lekker, maar ook gezond.
Onze visie op kwaliteit heeft een ambitieus doel: de kosten van de bedrijfscatering verlagen. Met innovatieve foodconcepten, kostenbesparende systemen en een groot engagement voor onze klanten zorgen wij voor een frisse wind doorheen uw bedrijfsrestaurant!
Aramark hecht ook veel belang aan de context. Hiervoor kunnen wij rekenen op een ervaren team dat niet alleen zorgt voor de gevarieerde menu's maar ook voor het beheer van de kosten.
Wat u uw klanten of personeel ook wenst aan te bieden (cafetaria met snacks, selfservice, restaurant met bediening, directierestaurant ...), Aramark kan steeds nauwgezet aan al uw structurele en budgettaire eisen voldoen.
Aramark zorgt voor alle technische aspecten, gaande van de naleving van de kwaliteitsnormen tot het kosten- en personeelsbeheer. Dankzij hun informaticaopleiding kunnen onze District Managers de standaardprocedures en -methodes van de Aramark Food and Support Services Group perfect aanpassen aan de situatie van de klant. Zij kunnen onmiddellijk alle operationele beslissingen nemen binnen de werkgebieden waarvoor zij verantwoordelijk zijn. Zij bieden hulp en verstrekken advies in elke projectfase, van het inrichtingsconcept van het restaurant tot de uitwerking van het voedingsprogramma.