Gezonde en gevarieerde maaltijden voor een snel herstel

Aramark is bezorgd om de gezondheid van uw patiënten en dat merkt u elke dag opnieuw in onze gerechten

Voordelen

Onze patiëntgerichte aanpak vergroot hun tevredenheid en biedt hen een betere ervaring dankzij:

  • Voedingsspecialisten en voedingszorgprogramma's die leiden tot een optimale patiëntenverzorging

  • Een uitstekende service voor de patiënten en het verzorgend personeel waardoor ze zich opgewekter voelen

  • Een zorgvuldig beheer om de kosten te drukken en de efficiëntie te vergroten

  • Vernieuwende maaltijdconcepten vertaald naar de ziekenhuizen

Vaardigheden

Wij stellen voor de patiënten maaltijd- en voedingsprogramma's samen die inspelen op de behoeften van het ziekenhuis, inclusief:

  • Kwaliteitsvolle patiëntenmaaltijden

  • Advies van deskundigen en gespecialiseerde opleidingen over de voeding van ziekenhuispatiënten

  • Vernieuwende programma's om de interesse te wekken van patiënten, clinici en artsen

  • Aanpasbare dienstverleningsmodellen

Slimme budgetcontrole

Slimme budgetcontrole

Om dergelijke activiteiten correct te beheren, is een optimale productiviteit essentieel

Aramark zoekt naar passende oplossingen, analyseert ze en reikt ze aan. Personeelsbeheer, menuplanning, totaalstructuur en het voortdurend streven naar lagere structurele kosten zijn essentiële voorwaarden voor een perfecte kwaliteit en uiteraard dan wij er alles aan om ter plaatse een optimaal beheer te garanderen.

Aradis

Aradis

Een duidelijk boekhoudoverzicht en geavanceerde software voor een vlot en professioneel beheer

Op basis van een efficiënte boekhoudanalyse kan Aramark zijn klanten duidelijke bedrijfsrapporten voorleggen. Bovendien investeerde Aramark in de ontwikkeling van een aangepaste software om specifieke voedingsprogramma's voor de ziekenhuissector samen te stellen. Die software kreeg de naam ARADIS.

Dankzij Aradis wordt de dagelijks organisatie alsook de administratie beter beheerd met individuele fiches, productiekaarten, distributielijsten voor de maaltijden enz.