Cookie Preferences

DICHT BIJ DE MENSEN DIE WE BEDIENEN.

Onze medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf om de mensen we bedienen te verrijken en te versterken.

 

Werknemers over de hele wereld doen jaarlijks vrijwilligerswerk en helpen mee aan de Aramark Building Community on een positieve impact te creëren in de communities die we bedienen

Onze communities zijn onze toekomst

We zijn een bedrijf met wereldwijd 280.000 medewerkers. Het is onze missie en belofte om het leven van de omgeving waarin we leven en werken te verrijken en te versterken.

Deze belofte nakomen doen we door lokaal aan te werven, zodat we werkgelegenheid stimuleren in de regio's waar wij actief zijn. Daarnaast streven we ernaar om onze klanten en consumenten te kennen, om aan al hun behoeften en verwachtingen te kunnen voldoen. Dicht bij onze klanten staan en hen helpen hun doelen te bereiken door hen dagelijks te begeleiden, daar maken we onze erezaak van. We verbeteren de werkplek van hun medewerkers, door oplossingen op maat aan te bieden. Een ziekenhuisopname maken we aangenamer voor patiënten, dankzij een gepersonaliseerde aanpak van de catering. En het dagelijkse leven van onze senioren fleuren we op met speciale aandacht en onze aanwezigheid bij hen.

De band met onze klanten wordt ook erkend door Gault&Millau: voor het tweede jaar op rij (2019 en 2020) kreeg Aramark de prijs voor de beste klantrelatie.

Een positief effect hebben op de communities waarin we actief zijn, houdt ten slotte ook in dat we hen helpen via verschillende acties. We zetten ons in voor thema's gelinkt aan gezondheid, voedselveiligheid en onderwijs. Aramark Building Communities is ons internationaal vrijwilligersprogramma dat gezinnen helpt. Onze teams delen hun professionele vaardigheden en stellen zich beschikbaar om hen op weg te helpen naar een betere toekomst. Zo leren ze deze gezinnen over gezond en veilig voedsel, en hoe ze er toegang toe krijgen. Elk jaar doen meer dan 10.000 Aramark-medewerkers vrijwilligerswerk over de hele wereld en nemen ze ook deel aan dit initiatief.

ONTDEK MEER OVER ONS

Actualiteit

De volledige actualiteit zien

ONZE DIENSTEN

Elke dag ondersteunen onze vele inspanningen onze medewerkers, klanten en de wereld rond ons heen.