Cookie Preferences

We helpen miljoenen mensen om gezonder te leven.

We stimuleren onze consumenten om gezondere keuzes te maken over voeding en levensstijl

 

FoodBoost recepten bevatten gemiddeld 15% minder vet, zout en suiker.

FoodBoost voor jouw gezondheid en comfort

Aramark zet zich 100% in om haar consumenten te motiveren om beter te eten en zo de gezondheid en het welzijn van klanten, consumenten en producenten te verbeteren. Daarom ontwikkelden we het 'FoodBoost'-programma. FoodBoost is het resultaat van een nauwe internationale samenwerking tussen onze chef-koks en voedingsdeskundigen, om echte energieboosters te creëren. Dit werd mogelijk gemaakt door onze samenwerking met de Duitse Vereniging voor Voeding, de universiteiten van Jena, Leipzig en Halle, en de samenwerking met de American Health Association.

Creëren – Informeren – Aanmoedigen – Interesseren 

Creëren – Informeren – Aanmoedigen – Interesseren

Met FoodBoost willen we een gezonde omgeving creëren door maaltijden, snacks en dranken die gemaakt zijn van verse, seizoensgebonden, toevoegingenvrije ingrediënten aan te bieden. De gerechten zijn evenwichtig, met groenten, peulvruchten en volle granen. Ze houden ook rekening met de kwaliteit en de herkomst van de gebruikte producten. De recepten bevatten gemiddeld 15% minder vet, zout en suiker dan traditionele gerechten.

Onze experts streven er ook naar om consumenten te informeren en bewust te maken van hun gezondheid en welzijn. We stimuleren hen daarin met transparante communicatie via de "My Aramark" app. Die werkt met gepersonaliseerde en interactieve boodschappen en maakt een individuele opvolging mogelijk. We organiseren samen met onze chef-koks en diëtisten informatiesessies, proefworkshops en culinaire workshops.

ONTDEK MEER OVER ONS

Actualiteit

De volledige actualiteit zien

ONZE DIENSTEN

Elke dag ondersteunen onze vele inspanningen onze medewerkers, klanten en de wereld rond ons heen.